Teniski klub iTeam ugostio HTS-ov turnir za najmlađe

Teniski klub iTeam Velika Gorica ugostio je za vikend na terenima kod Srednjoškolskog centra djecu iz regije Središnja Hrvatska, za koju su bila organizirana dva turnira, u kategoriji do 8 i 9 godina

Teniski klub iTeam Velika Gorica ugostio je za vikend na terenima kod Srednjoškolskog centra djecu iz regije Središnja Hrvatska, za koju su bila organizirana dva turnira, u kategoriji do 8 i 9 godina. Na turniru su nastupila djeca iz klubova iz Velike Gorice, Samobora, Zlatara, Jastrebarskog kao i ostalih okolnih sredina.

Na turniru do osam godina s osvojenim prvim mjestom najuspješniji je bio Gabriel Turak iz Velike Gorice, dok je drugo mjesto za uzeo njegov kolega Niko Janjetović.

-Bilo bi nepravedno nepohvaliti i svu ostalu djecu koja su se odlično zabavljala i natjecala te pokazala iznimne teniske vještine za tako malene tenisače- poručili su iz Teniskog kluba iTeam.

Na turniru do devet godina najuspješnija je bila Helen Juraj Špirić iz Teniskog kluba Samobor koja je u finalu zlatne skupine svladala Mateju Šoić iz Teniskog kluba Stars. Srebrni turnir pripao je Domagoju Serdaru također iz Teniskog kluba Stars, koji je u finalu svladao domaću Emmu Špoljar, članicu Teniskog kluba iTeam Velika Gorica. Brončani turnir pripao je domaćem Luki Kotaranu, dok je drugi bio njegov klupski kolega Marko Dražetić.