FOTO: Turnir minića i susret legendi dubravskog rukometa povodom Dana općine

Rukometna mladost, uveličala proslavu Dana općine prigodnim turnirom u mini rukometu, koji je okupio četiri momčadi s pedesetak igrača

Rukometni klub Dubrava ušao je u svoje peto desetljeće rada i djelovanja. Lani je proslavljeno 40 godina neprekinutog rada i djelovanja kluba koji je danas usmjeren na rad s najmlađim kategorijama.

Upravo je rukometna mladost, uveličala proslavu Dana općine prigodnim turnirom u mini rukometu, koji je okupio četiri momčadi s pedesetak igrača. Uz domaćina Dubravu, na turniru su još sudjelovali Moslavina, Medveščak i Križ, a nakon 12 odigranih utakmica, naslov najboljih osvojili su domaći rukometaši koji su turnir završili bez poraza, dok je njihov igrač Leon Cipriš, bio najbolji u natjecanju izvođenja „penala“.

Nagrade najboljima uz predsjednicu Vlastu Jagić, koja je izrazila zadovoljstvo turnirom dijelio je i načelnik Tomislav Okroša, kojem je bilo drago vidjeti veliki broj djece koja se bave sportom.

Uz turnir, odigran je i susret legendi, koji je okupio brojne bivše igrače koji su odigrali međusobnu utakmicu, a na parket dvorane Osnovne škole Dubrava izašli su i dječaci 2006. godišta Dubrave i Zagorice, koji su odigrali prijateljsku utakmicu.