Turopoljac pokrenuo rad s djevojčicama

Nogometaši Turopoljca s nezgodnog gostovanja u Dubravi vratili su se s tri boda nakon pobjede od 3:2. Pobjedom protiv izravnog konkurenta Turopoljac je dva kola prije kraja došao do druge pozicije s četiri boda manje od vodećeg Naftaš Ivanića. Dobri rezultati razlog su i sjajne atmosfere u kojoj se dočekuje završnica jeseni u kojoj Turopoljac u nedjelju dočekuje Mladost, dok u posljednjem 15. kolu gostuje u Ivanić- Gradu kod vodeće momčadi.

Za novi moment u razvoju kluba zaslužna je ženska ekipa koja je nedavno okupljena, te je pod vodstvom Stjepana Trputca i Petra Milatovića započela s redovitim treninzima.

-Za sada na popisu imamo petnaestak djevojčica koje treniraju dva puta tjedno. Očekujemo da će taj broj rasti, jer djevojčice pokazuju interes. Tijekom zime trenirat ćemo u dvorani- ispričao nam je jedan od trenera Stjepan Trputec.

Treninzi se za sada održavaju srijedom i četvrtkom od 20 sati, a iz kluba i ovim putem pozivaju sve zainteresirane djevojčice da im se pridruže i dođu na igralište na Knejama gdje se trenutno održavaju i treninzi.