U Dugom Selu se priprema još jedan JAGOdan&CrameRAJ

Pučko otvoreno učilište Dugo Selo poziva na svoj tradicionalni Dan otvorenih vrata u sklopu kojeg, već petu godinu za redom, organizira manifestaciju JAGOdan&CrameRAJ

Pučko otvoreno učilište Dugo Selo poziva na svoj tradicionalni Dan otvorenih vrata u sklopu kojeg, već petu godinu za redom, organizira manifestaciju JAGOdan&CrameRAJ. Ovogodišnja manifestacija održat će se u subotu, 25. svibnja na prostoru ispred Dvorane Preporod dok će se bogati glazbeno-scenski program odvijati na pozornici u samoj Dvorani gdje će se događanje svečano otvoriti točno u podne.

Prodajni dio počinje u 10 sati, a cjelodnevno druženje i program od 11 do 21 sat. Osim pravih, domaćih, slatkih jagoda, u ponudi će biti i drugi fini proizvodi lokalnih OPG-ovaca te slastičara.

-Dođite i kušajte sireve, bučino ulje, aroniju, pekmeze od jagoda, kolače, sladoled… Zanimljiva ponuda starih stvari kao i raznih unikatnih rukotvorina očekuje vas na Crameraju. Za najmlađe će se održati kreativne radionice i predstava- poručuju organizatori.

Dan otvorenih vrata Pučkog otvorenog učilišta prilika je polaznicima da pokažu što su naučili u protekloj školskoj godini. Malim POU-ovcima pridružit će se i polaznici radionica Radost življenja 54+, EU projekta Europskog socijalnog fonda za koji je Grad dobio bespovratna sredstva, a Pučko otvoreno učilište je jedan od partnera u provedbi. Na pozornici će nastupiti i drugi izvođači, članovi udruga i odgojno-obrazovnih ustanova sa šireg dugoselskog područja. Glazbeni program zaokružit će koncert gospel i duhovne glazbe afro-američkog zbora „Alabama Sounds of Joy“ u 19,30 sati.

-Nadamo se lijepim vremenskim prilikama, jer je za finale planirano tradicionalno zajedničko puštanje lampiona s početkom u 21 sat u Perivoju Ivane Brlić Mažuranić- kažu nam organizatori.