U Jurišićevoj otvoren novi Dinamov fan shop

GNK Dinamo otvorio je u srcu Zagreba novi prekrasan fan shop

Uz sportske uspjehe i trofeje klub se, kako i dolikuje najtrofejnijem klubu u Hrvatskoj, okrunio fan shopom u samom centru grada, na adresi Jurišićeva 2a. Posjetitelji će u moderno uređenom i multimedijski brendiranom shopu moći pronaći novi program suvenira koji se premijerno nalazi upravo u fan shopu na Trgu, a u planu su zanimljiva druženja igrača i navijača, kao i razne pogodnosti za kupce.

Svečano otvorenje fan shopa održano je večeras, a vrpcu su na svečanosti otvorenja prerezali predsjednik kluba Mirko Barišić, predsjednica Uprave Vlatka Peras i kapetan prve momčadi Arijan Ademi.

-Zadovoljstvo mi je pozdraviti vas u ime Dinama na svečanom otvaranju novog Fan shopa. Ove godine ostvaren je plan generacija, a to je plasman u europsko proljeće. Sada nam stiže i treća zvijezda iznad grba na dresu, a sve to je plod našeg dugogodišnjeg rada. Za sve su zaslužni naši igrači na čelu s trenerom Nenadom Bjelicom, kao i naši navijači koji su nas nosili u plavo proljeće- poručila je u svom obraćanju nova predsjednica Uprave Dinama Vlatka Peras.

Nakon otvorenja, uzvanici, igrači i stručni stožer prve momčadi prošetali su prekrasnim prostorom koji će od sutra od 11 sati biti otvoren za posjetitelje, uz razne zanimljive sadržaje.

Novi fan shop krasi i poseban prostor nazvan ”Zid slave” posvećen uspjesima kluba i važnim događajima iz povijesti Dinama, uz multimedijski dio u kojem će biti organizirane razne zanimljive aktivacije za posjetitelje i navijače.