U stanu u Susedgradu pripremao drogu za daljnju preprodaju

U stanu 19-godišnjaka pronađena je veća količina marihuane, kokain, 12 400 kuna za koje se sumnja da su pribavljene kupoprodajom droge te pištolj

Policijski službenici Policijske uprave zagrebačke dovršili su kriminalističko istraživanje nad 19-godišnjakom zbog sumnje u počinjenje kaznenih djela neovlaštene proizvodnje i prometa drogama i nedozvoljenog posjedovanje, izrade i nabavljanja oružja i eksplozivnih tvari.

Provedenim kriminalističkim istraživanjem utvrđeno je da je osumnjičeni na zasad neutvrđen način nabavljao veće količine marihuane i kokaina radi daljnje preprodaje. Sumnja se da je drogu skrivao u stanu na području Susedgrada, u kojem neprijavljeno boravi, a u kojem je pripremao drogu za daljnju prodaju na ilegalnom tržištu.

Temeljem naloga suda obavljena je pretraga stana te je pronađeno ukupno 877 grama marihuane pakirane u tri prozirne plastične vrećice, 10.7 grama kokaina pakirane u tri plastične vrećice, 12.400 kuna za koje se sumnja da je pribavljeno kupoprodajom droge te je pronađen i jedan pištolj marke Stalker s pripadajućim spremnikom sa streljivom.