Posjeti spar.hr

Vatrena stihija odnijela dom obitelj Slunjski iz Kabla- Svaka pomoć je dobrodošla

Na teren su pristigli mnogobrojni vatrogasci s 10-ak vozila, no vatrena stihija "progutala" je sve što je imala ova obitelj

U Kablu u općina Farkaševac jutros je izbio požar, a vatrena stihija u potpunosti je progutala dom obitelji Slunjski. U kući je živjela osmočlana obitelj zapovjednika DVD-a Kabal Kristijana Slunjskog, a u obitelji je i četvero djece starosti sedam, osam, devet i deset godina.

Osim što je izgorio dom izgorjela je i staja i štagalj, te velika količina alata koje je ova obitelj posjedovala. Prema informacijama požar je izbio u štaglju od kuda se dalje proširio na sve objekte. Obitelj Slunjski i njihovi susjedi pokušali su sami do dolaska vatrogasaca ugasiti požar, ali pred silinom vatre bili su bespomoćni.

Općina Farkaševac i njihov načelnik ponudili su svu potrebnu pomoć, a trenutno obitelj odlazi u Staru Kapelu kod rodbine. Ako i Vi na bilo koji način želite i možete pomoći obitelji Slunjski, možete ih kontaktirati na broj mobitela 092/356 3588 – Kristijan Slunjski ili na broj Slavice Novosel 091 621 9650.