Veterani Dinama i Hajduka uveličat će proslavu Naftaš Ivanića

Slavljenički vikend s nizom događanja bit će 29. /30. studenoga te 1. prosinca

Ova 2019. godina u znaku je nogometa u Ivanić-Gradu, jer Naftaš Ivanić ove godine slavi 100 godina neprekinutog rada i djelovanja. Također, okruglu, 40-tu obljetnicu slavi i klub veterana Ivanić. Organizacijski odbor usuglasio se kako će slavljenički vikend biti

posljednjeg vikenda u studenome (29./30. studeni te 1. prosinac). Tada će se između ostaloga odigrati turnir veterana, na kojem će uz domaćina zaigrati i veteranski sastavi Dinama, Hajduka i Usore. Na teren će i seniorska momčad Naftaš Ivanića, a održat će se i susret generacija ivanićkih nogometaša uz natjecanje u izvođenju jedanaesteraca.

O bogatoj povijesti kluba moći će se doznati na izložbi klupskih dokumenata, trofeja i fotografija koja će biti postavljena u Pučkom otvorenom učilištu, gdje će se održati i svečana Skupština kluba gdje će se zaslužnim članovima i gostima uručiti zahvalnice i priznanja.

-Raduje nas što ćemo povodom ovako značajne obljetnice izdati i klupsku monografiju, čije će predstavljanje biti početkom 2020. godine- istaknuo je predsjednik Naftaš Ivanića Tomislav Abramović.