Vigor i Željko Bebek na Danima Općine Križ

Centralna događanja bit će od 23. do 25. kolovoza, kada će se održati bogati zabavni program

Kraj kolovoza i ove će godine proteći u zabavi u Križu gdje se pripremaju još jedni Dani Općine. Centralna događanja bit će od 23. do 25. kolovoza, kada će se održati bogati zabavni program.

Ove godine za dobru zabavu pobrinut će se Grupa Vigor i Željko Bebek. Vigor na pozornicu u Križu izlazi u petak, 23. kolovoza, a dan kasnije se očekuje nastup Željka Bebeka.

U subotu, 24. kolovoza održat će se i već tradicionalni Sajam obrta i rukotvorina u parku u Križu, Tvornica smijeha pobrinut će se za mnoštvo zabavnog sadržaja za djecu koju očekuje mađioničar, zanimljive radionice te maskote, a svoj obol dat će i Vatrogasna zajednica koja će mališanima omogućiti da isprobaju kako je to biti vatrogasac. Za one starije i ove godine Udruga vinogradara i vinara Škaf pripremila je štand s okrjepom, a pridružit će im se i KUD Graničar i njihovi tamburaši.

U nedjelju 25. kolovoza održat će se još jedan Kotlovinafest, obiteljska biciklijada i tradicionalni dolazak oldtimer vozila.

I tijekom rujna u programu obilježavanja niz je sportskih i kulturnih događanja povodom Dana Općine, koji će se već tradicionalno proslaviti 14. rujna.