VRBOVEČKI REFORMISTI PREŠLI K BANDIĆU – U Gradskom vijeću sada imaju tri vijećnika

Gradska organizacija Bandić Milan 365- Stranka rada i solidarnosti od danas je u Vrbovcu bogatija za još jednog vijećnika

Gradska organizacija Bandić Milan 365- Stranka rada i solidarnosti od danas je u Vrbovcu bogatija za još jednog vijećnika. Naime, nakon Dejana Jaića i Stjepana Grošanića, na politički transfer odlučili su se i Reformisti predvođeni Draženom Sudincom, čime je ova stranka, koja nije sudjelovala na prošlim lokalnim izborima, dobila i trećeg vijećnika u Gradskom vijeću. Povodom toga danas je u Hotelu Bunčić održana konferencija na kojoj je javnost upoznata s ovim novostima.

-Prelazak iz stranke u stranku nije u javnosti popularan, ali Reformisti su se opredijelili da budu pretežito regionalna stranka, stranka sjevera, najviše u Varaždinskoj županiji. Nema smisla biti u stranci koja nema svoj fokus na Vrbovec i Zagrebačku županiju- rekao je Dražen Sudinec, koji je obnašao dužnost predsjednika vrbovečki Reformista, a jedno je vrijeme bio i predsjednik na županijskoj razini, kao i regionalni tajnik.

-Vrbovčani znaju da sam ja direktan oporbeni vijećnik i da govorim otvoreno o svim problemima i da imamo gradonačelnika Denisa Kralja iz SDP-a koji je dobio izbore samo zato što su svi bili protiv HDZ-a. Stvorio si je imidž poštenog gradonačelnika zasnivajući sve svoje projekte djelomično ili potpuno na neistinama. Od stranke želimo da se dobiju informacije, jer je rad Gradske uprave netransparentan. Danas ne možete dobiti informacije, ne pišu se dobro zapisnici sa sjednica Gradskog vijeća– kazao je Sudinec i dodao kako se nada da će im stranka pomoći da do građana dođe prava istina.

Novo članove stranke pozdravio je i zagrebački gradonačelnik Milan Bandić, poručivši kako stranka raste iz dana u dan, jer im prilaze članovi predstavničkih tijela.

-Pripremit ćemo se da za dvije godine preuzmemo odgovornost i da Vrbovec krene još bolje. Na ovome radimo pola godine, danas smo to obznanili i idemo delati. Sve one kvalitetne ljude koji žele raditi nećemo ispustiti diljem Hrvatske. Ovo je početak jedne dobre priče koja će rezultirati s više odgovornosti i rada- poručio je Bandić.

Osim vijećnika u Gradskom vijeću Vrbovec, Dražena Sudinca javnosti je predstavljen i novi vijećnik Općinskog vijeća Preseka, Matej Leljak.