Za katastarske izmjere Zagrebačka županija daje milijun kuna

Prijave projekata traju do 30. studenoga

Zagrebačka županija objavila je javni poziv za prijavu projekata za financiranje izrade nove katastarske izmjere katastarskih općina na njezinom području. U te je svrhe osigurano milijun kuna s ciljem poticanja dugoročno održivog i teritorijalno uravnoteženog razvoja u cijeloj Županiji, dok se zainteresirani gradovi i općine mogu prijaviti najkasnije do 30. studenoga.

Za projekte jedinica lokalne samouprave I, II, III i IV stupnja razvijenosti Županija može izdvojiti do 100 posto iznosa projekta, gradovi i općine V i VI stupnja mogu ostvariti pravo na sufinanciranje do 80 posto ukupne vrijednosti, a oni najrazvijeniji do 60 posto.

Prijave se vrše elektronički putem sustava ePrijave, dok je prijavni obrazac potrebno potpisati i poslati na adresu Upravnog odjela za prostorno uređenje, gradnju i zaštitu okoliša u roku od 7 dana od ispunjenja prijave. Obrazac se, također može osobno predati u Pisarnicu Zagrebačke županije, dok se sve dodatne informacije, kao i tekst poziva, mogu pronaći na poveznici.