fbpx

Nedjelja, 23 Prosinac 2018 12:49

Dubravski vijećnici jednoglasni za proračun od gotovo 23 milijuna kuna Istaknuto

Napisao

Na posljednjoj ovogodišnjoj sjednici Općinskog vijeća Općine Dubrava, pred vijećnicima se našao najvažniji općinski akt, proračun za 2019. godinu. Ovogodišnji proračun realiziran je u iznosu od 13,5 milijuna kuna, dok bi onaj u 2019. godini trebao iznositi gotovo 23 milijuna kuna.

Nakon što je Martina Mališ, koja je zadužena za općinske financije uvodno predstavila proračun, riječ je uzeo načelnik Tomislav Okroša.

-I za sljedeću godinu planiramo na veliki iznos sredstava iz drugih izvora financiranja. Sredstva za Kulturni centar u iznosu od 3,5 milijuna kuna su osigurana, a vjerujem kako će uskoro doći i pozitivno rješenje za reciklažno dvorište gdje se nadamo iznosu od 2,5 milijuna kuna. I ovim proračunom smo povećali socijalni segment, jer osigurana su sredstva za božićnice, udžbenike, ljetovanje djece u Nerezinama, stipendije- kazao je načelnik Okroša.

Vijećnici nisu imali nikakvih primjedbi na predloženi proračun, koji je usvojen jednoglasno, kao i svi njegovi pripadajući programi.

Između ostaloga, vijećnici su donijeli i odluku kojom se Općini daje suglasnost za provedbu ulaganja na Sportskom centru Dubrava u iznosu od 450 tisuća kuna, koji će se prijaviti na natječaj LAG-a Moslavina. 

 

 

 

 

01Portal

01portal cilja informirati građane Grada Zagreba i Zagrebačke županije o svim relevantnim zbivanja u Zagrebu i županiji. Stoga je naša ciljana skupina populacija u Gradu Zagrebu i u Zagrebačkoj županiji. Zbog stalnih kretanja ljudi između grada i županije ovaj format portala ima posebnu vrijednost. Ni jedan drugi portal ne cilja na ovaj način informirati i kroz interakciju s građanima podijeliti informacije sa svih razina organizacije lokalne uprave.

01Portal j.d.o.o.
Zavrtnica 17,
10000 Zagreb
OIB: 62928400619
www.01portal.hr
[email protected]
091/576-4485

Nedavne vijesti