fbpx
01Portal - Prikazujem sadržaj po oznakama: Program prometne kulture za najmlađe

Program prometne kulture za najmlađe obišao je Osnovnu školu braće Radić u Kloštar Ivaniću, gdje su između ostalog u manifestaciji sudjelovali i stani partneri; Gradsko društvo Crvenog križa Ivanić- Grad te DVD Kloštar Ivanić.

Osim prve vožnje malih vozača, provedena je i radionica o prevenciji požara u izvedbi DVD-a Kloštar Ivanić, dok su vrijedni članovi volonteri Crvenog križa djecu podučili čime se Crveni križ bavi i što učiniti u slučaju nezgode.

-Nadamo se da su učenici uživali u danu praktične nastave i veselimo se susretu sljedeće godine. Do tada, oprezno u prometu!- poručili su organizatori ove hvalevrijedne manifestacije.

Objavljeno u Događanja

01Portal

01portal cilja informirati građane Grada Zagreba i Zagrebačke županije o svim relevantnim zbivanja u Zagrebu i županiji. Stoga je naša ciljana skupina populacija u Gradu Zagrebu i u Zagrebačkoj županiji. Zbog stalnih kretanja ljudi između grada i županije ovaj format portala ima posebnu vrijednost. Ni jedan drugi portal ne cilja na ovaj način informirati i kroz interakciju s građanima podijeliti informacije sa svih razina organizacije lokalne uprave.

01Portal j.d.o.o.
Zavrtnica 17,
10000 Zagreb
OIB: 62928400619
www.01portal.hr
info@01portal.hr
091/576-4485

Nedavne vijesti