fbpx

Ponedjeljak, 01 Listopad 2018 17:52

Regionalna razvojna agencija Zagrebačke županije transformirana u javnu ustanovu Istaknuto

Napisao

Nakon gotovo sedam mjeseci, na posljednjoj sjednici Skupštine Zagrebačke županije donesena je odluka o osnivanju Javne ustanove Razvojna agencija Zagrebačke županije. Naime, temeljem izmjena i dopuna Zakona o regionalnom razvoju, trgovačko društvo Regionalna razvojna agencija Zagrebačke županije morala se transformirati u javnu ustanovu.

-Meni je posebno drago što smo donijeli odluku koju sam ja malo forsirao, no nije mogla donijeti. Srećom, sada je to bilo moguće. Na ovaj način, kao i druge županije ušli smo u proces preoblikovanja naše Regionalne razvojne agencije, koja je trgovačko društvo u javnu ustanovu, što se moralo napraviti zbog izmjena u zakonu o regionalnom razvoju- pojasnio je župan Stjepan Kožić.

Na prijašnjim sjednicama ova se točka povlačila s dnevnog reda, no ovoga puta odluka je prošla bez ikakve rasprave, a vijećnici su se složili da se za privremenog ravnatelja imenuje dosadašnji ravnatelj Zlatko Herček.

01Portal

01portal cilja informirati građane Grada Zagreba i Zagrebačke županije o svim relevantnim zbivanja u Zagrebu i županiji. Stoga je naša ciljana skupina populacija u Gradu Zagrebu i u Zagrebačkoj županiji. Zbog stalnih kretanja ljudi između grada i županije ovaj format portala ima posebnu vrijednost. Ni jedan drugi portal ne cilja na ovaj način informirati i kroz interakciju s građanima podijeliti informacije sa svih razina organizacije lokalne uprave.

01Portal j.d.o.o.
Zavrtnica 17,
10000 Zagreb
OIB: 62928400619
www.01portal.hr
[email protected]
091/576-4485

Nedavne vijesti