Završila Smotra Sveučilišta- svoje je programe predstavilo oko 80 sudionika

Svečanom dodjelom priznanja najuspješnijim sudionicima, završila je ovogodišnja Smotra Sveučilišta u Zagrebu na kojoj je tijekom tri dana studijske programe predstavilo oko 80 sudionika iz Hrvatske i Slovenije.Priznanja su najuspješnijim sudionicima dodijelili rektor Sveučilišta u Zagrebu prof. dr. sc. Damir Boras i prorektor za poslovanje prof. dr. sc. Tonći Lazibat.

Ove godine priznanje za najbolje uređen izložbeni prostor pripalo je Šumarskom fakultetu, za najbolje predstavljanje na pozornici dodijeljeno je Učiteljskom fakultetu, priznanje za komunikativnost i susretljivost osvojili su Medicinski fakultet i Geotehnički fakultet zagrebačkoga Sveučilišta te Visoka škola Aspira. Najoriginalnije predstavljanje na Smotri imali su Veterinarski fakultet, Edukacijsko-rehabilitacijski fakultet, Prehrambeno-biotehnički fakultet i Filozofski fakultet Sveučilišta u Zagrebu. Priznanje za poseban doprinos u edukaciji i informiranju posjetitelja ovogodišnje smotre dobili su Ured za sport Sveučilišta u Zagrebu te Hrvatsko vojno učilište “Dr. Franjo Tuđman” i Ministarstvo obrane Republike Hrvatske, dok je nagrada za inovativnost pripala Fakultetu elektrotehnike i računarstva te Fakultetu prometnih znanosti.

Ovogodišnja Smotra Sveučilišta u Zagrebu održana je od 22. do 24. studenoga u Studentskom centru u Zagrebu. Uz 34 sastavnice Sveučilišta u Zagrebu, na ovogodišnjoj su se Smotri predstavila i druga sveučilišta, veleučilišta i visoke škole iz Hrvatske i Slovenije s ukupno 80-ak sudionika.