„ŽIsVI KAZALIŠTE“ uz festival Život i smijeh

Gradsko kazalište Jastrebarsko krajem svibnja i početkom lipnja organizira šesti po redu festival Život i smijeh

Gradsko kazalište Jastrebarsko krajem svibnja i početkom lipnja organizira šesti po redu festival Život i smijeh. Ovogodišnji moto festivala je „ŽIsVI KAZALIŠTE“, a sudeći prema dosadašnjoj posjećenosti, nema nikakve sumnje da će naš grad tijekom dva ŽIS-ova vikenda uistinu i živjeti sa svojim kazalištem.

U programu će se naći za svakog ponešto, uključujući i dvije predstave u izvedbi starijeg i mlađeg ansambla Gradskog kazališta Jastrebarsko. Upravo će seniori Gradskog kazališta otvoriti ovogodišnji festival premijerom predstave „Balkanski špijun“ i to 25. svibnja. Predstava će tijekom festivala biti odigrana još jednom, 30. svibnja.

Mladež jaskanskog kazališta tijekom ŽIS-a će odigrati svoju novu, ali već nagrađivanu predstavu „Ineka vam loptice uvijek budu naklonjene“, koja je na rasporedu 29. svibnja.

-Ove smo godine također priredili gostovanja niza zanimljivih predstava. Tako će 28. svibnja u Domu kulture nastupiti Kerekesh teatar s predstavom “Krtice”, 31. svibnja u goste nam dolazi Teatar Exit s predstavom “Shakespeare na exit”, 1. lipnja će bez sumnje svojim stand up nastupom publiku razgaliti Zlatan Zuhrić “Zuhra”, dok će festival 02. lipnja zatvoriti Satiričko kazalište Kerempuh koje na festival stiže prvi put i to predstavom “Traži se novi suprug- poručili su organizatori.

I ove godine, organizatori su se pobrinuli i za naše najmlađe sugrađane, za koje će 1. lipnja nastupiti Laboratorij zabave i izvesti svoju predstavu “Zviždostrašni div”. Potonja predstava bit će održana u 10 sati ujutro, dok sve ostale predstave počinju u 20 sati, na pozornici jaskanskog Doma kulture.
Ulaznice će se moći nabaviti u Caffe baru Kino od petka 17. svibnja. Cijena ulaznica za večernje predstave iznosi 20 kuna, dok je za dječju predstavu, cijena ulaznice 10 kuna.