ŽRK Dugo Selo na kraju dvanaesto – Katja Vuković najbolje lijevo krilo

Dugoselske rukometašice ponovno na rukometnoj sceni

Na svojoj četvrtoj uzastopnoj završnici Prvenstva Hrvatske mlađe kadetkinje ŽRK Dugo Selo ’55 osvojile su dvanaesto mjesto u konkurenciji 20 ekipa.

Tijekom četiri naporna natjecateljska dana Dugoselke su odigrale ukupno sedam utakmica. U prvoj fazi natjecanja zauzeto je treće mjesto u skupini što ih je gurnulo u razigravanje za četvrtfinale gdje je bolja od njih bila ekipa Sesveta. U dodatnom razigravanju za plasman od 9. do 12.mjesta bolje su bile ekipe Lokomotive i Liburnija Opatija.

Na kraju treba istaknuti i individualnu nagradu koja je stigla u redove ŽRK Dugo Selo ’55 i koju je dobila Katja Vuković kao najbolje lijevo krilo završnice.

 

-Usprkos problemima koji su nas pratili protekla dva tjedna, na kraju sam ponosan na svoje igračice koje su izdržale ovaj zahtjevan turnir. Sreća nas nije pomazila što se odrazilo na konačni plasman, ali na to treba gledati kao na još jedno iskustvo i dodatni motiv za daljnji rad i napredak u narednoj sezoni– riječi su trenera Nenada Plašića.

ŽRK Dugo Selo ’55 u Poreču je nastupilo ju sastavu: Ema Novosel, Tea Koleš, Leonarda Pavlić, Maja Grgošević, Katja Vuković, Ema Vražić, Ema Bićanić, Iva Žerdin, Martina Brnjaković, Gabriela Vladić, Nikolina Josipović, Matea Martić, Lara Golub, Mare Milić, Ivona Milašinčić uz stručno vodstvo: Nenad Plašić (trener), Tanja Plašić (službeni predstavnik) i Josipa Bebek (tehniko).

-Još jednom su rukometašice Dugog Sela pokazale zašto se nalaze među najboljima ekipama iz Hrvatske, a ponajviše od svega prikazale su dinamičan rukomet koji krasi ovu generaciju mladih i talentiranih rukometašica- poručuju iz kluba.